Overname R. van der Weerd melkmachines B.V. door Mtec B.V.

09 sep 2024

Tijden veranderen. Dat geldt voor u als melkveehouder, dat geldt voor ons als toeleverancier aan melkveehouders. We zien een constante groei van automatisering en robotisering op melkveebedrijven. Op het gebied van melktechniek is de melkrobot niet meer weg te denken. Inmiddels is de melkrobot het meest geïnstalleerde melksysteem bij melkveehouders. Met de Fullwood-JOZ M2erlin hebben we een melkrobot in ons pakket waar we trots op zijn. Maar ook voor traditionele melksystemen hebben we mooie producten in ons pakket.

Voor de toekomst is het van belang dat wij als partner voor uw melksysteem voldoende omvang hebben, met de nodige kennis om u op het gebied van melktechniek en automatisering goed te kunnen blijven ontzorgen en continuïteit te kunnen blijven garanderen. Om deze reden wordt R. van der Weerd Melkmachines B.V. per 1 oktober 2024 overgenomen door Mtec B.V. in Staphorst om ervoor te zorgen dat er een Fullwood-JOZ dealerbedrijf ontstaat met voldoende omvang voor een goede serviceverlening.

R.van der Weerd Melkmachines B.V. zal volledig integreren in Mtec B.V. De medewerkers van R. van der Weerd melkmachines B.V. en van Mtec B.V. zullen één team gaan vormen. De planning en onderdelenvoorziening zal vanaf 1 oktober 2024 door Mtec B.V. in Staphorst geregeld gaan worden.

Familie Van der Weerd gaat zich nu volledig richten op R van der Weerd Landbouwmachines B.V. en zet graag via dit bedrijf de contacten met u voort m.b.t. de tractoren, mechanisatie, stalinrichting, mesttechniek, tuin- en parkmachines en winkel voor boerderij- en industriebenodigdheden.

Kennismaken

Bent u op zoek naar een veelzijdige mechanisatiepartner op het gebied van landbouw, tractoren, melktechniek en tuin & park? We gaan graag in gesprek wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of e-mailadres. Of kom bij ons langs in de winkel.

Direct contact
Reigerweg 18
8263 BB Kampen
copyright © 2024 R. van der Weerd Landbouwmachines
Privacyverklaring | Metaalunie voorwaarden